12 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjDan Ilie Morega nu mai este obligat să poarte brățară de monitorizare pentru că oricum nu există un astfel de dispozitiv

Dan Ilie Morega nu mai este obligat să poarte brățară de monitorizare pentru că oricum nu există un astfel de dispozitiv

UPDATE: Instanța a decis că se impune ca Dan Ilie Morega să poarte o brățară de monitorizare folosită în cazurile de violență în familie.

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, nu mai este obligat să poarte brățara de monitorizare. Instanța a admis astăzi solicitarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, care au cerut ca fostul politician, arestat la domiciliu, să nu mai fie obligat să poarte brățara de monitorizare.

Măsura nu a putut fi aplicată, pentru că la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj nu există un astfel de dispozitiv de monitorizare. Prin urmare, Dan Ilie Morega, cercetat pentru conducere fără permis auto, este vizitat periodic de polițiști, la domiciliul ales în localitatea Baia de Aramă, din județul Mehedinți.

Citeşte şi: Europa, afectată de al treilea val de praf saharian

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS