22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTârgu Jiu: Un tânăr fără permis auto a făcut accident după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor

Târgu Jiu: Un tânăr fără permis auto a făcut accident după ce nu a oprit la semnalul polițiștilor

Un bărbat a ajuns la spital, după ce în noaptea de duminică spre luni a intrat cu mașina într-un parapet din beton.
În noaptea de 17 spre 18 martie 2024, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, în timp ce se aflau în executarea activităților de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care circula din direcția străzii Termocentralei spre strada Luncilor.

În urma semnalului de oprire, conducătorul auto și-a continuat deplasare, fiind urmărit de polițiști. Într-o curbă la dreapta, acesta a intrat în coliziune cu un parapet de ciment.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost identificat de polițiști în persoana unui bărbat, în vârstă de 25 de ani, din sat Voinigești, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală

Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate și recoltare de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Citeşte şi: Datoriile motrenilor au explodat la ieșirea din iarnă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS