13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjPrestatorul de servicii al CEO oferă îngrijiri la domiciliu

Prestatorul de servicii al CEO oferă îngrijiri la domiciliu

Prestatorul de servicii al Complexului Energetic Oltenia(CEO) încearcă să nu mai depindă într-o măsură atât de mare de contractele acționarului.

Societatea este legată ombilical de bugetul primit an de an de la compania energetică. Astfel, contractele cu terții au devenit din ce în ce mai importante, odată cu închiderea carierelor miniere și a termocentralelor. În ultimul an, serviciul de îngrijiri la domiciliu din cadrul Medserv Min și-a îmbunătățit activitatea și sumele decontate de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj.

„A crescut numărul pacienților care beneficiază de îngrijiri la domiciliu. De la 2, 3 pacienți am ajuns la 10 în momentul de față. De la 1 februarie am încadrat un kinetoterapeut. Mai avem doi și sunt căutate serviciile lor. Oamenii se obișnuiesc cu ei și se creează niște legături. De altfel este o echipă completă din care face parte și o asistentă medical, atunci când se face deplasarea la domiciliul beneficiarului. Se fac acele analize la domiciliu în mod regulat. CAS îi direcționează pe pacienți către Medserv Min. Suntem autorizați să oferim acest serviciu la domiciliu”, a declarat Gabriel Giorgi, managerul Medserv Min Târgu Jiu.

Medserv Min le face analizele polițiștilor locali din Târgu Jiu

Este de precizat și că Medserv Min a încheiat un contract de prestare servicii medicale cu Primăria Târgu Jiu. Vor fi prestate analize medicale pentru salariații uneia dintre instituțiile aflate în subordinea directă a primarului municipiului Târgu Jiu. Aceasta este Poliția Locală. Agenții de poliție locală și cei de la pază, precum și personalul administrativ vor beneficia de analizele anuale la cabinetele Medserv Min Târgu Jiu.

Societatea este deținută de către Complexul Energetic Oltenia. Prestează servicii medicale pentru salariații din sucursalele electrocentrale și din carierele miniere ale companiei. Medserv Min are 100 de angajați, în mare parte personal medical. Este vorba de medici și asistente medicale. Și la sediul din Târgu Jiu sunt câteva cabinete medicale.

Citește și: 180 de milioane de lei pentru rețeua de apă și canal din Târgu Jiu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS