13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Femeie reținută după ce și-a înjunghiat concubinul cu un cuțit

Gorj: Femeie reținută după ce și-a înjunghiat concubinul cu un cuțit

O femeie, din comuna gorjeană Drăguțești, satul Tâlvești, a fost reținută pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. Suspecta este acuzată că, pe fondul consumului de alcool, și-a înjunghiat ieri concubinul cu un cuțit.

„Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză s-a reţinut că, în seara zilei de 28.02.2024, în jurul orelor 17:00 – 17:30, inculpata I.N., în timp ce se afla la locuinţa comună, din satul Tâlveşti, comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, în contextul unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, l-a înjunghiat cu un cuţit în zona toracică dreapta faţă, pe concubinul său – persoana vătămată M.C.V., provocându-i astfel o leziune traumatică gravă, în raport de care acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Judeţean Târgu Jiu, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Din concluziile preliminare ale medicului legist din cadrul S.M.L. Gorj rezultă că persoana vătămată prezintă o leziune toracică care s-a putut produce prin lovire cu un corp tăietor-înţepător (cuţit), leziune ce poate data din 28.02.2024 şi necesită de la producere 16-18 zile îngrijiri medicale. Întrucât colecţia hemoragică intratoracică este minimă (hemotorax), cât şi cea cerică (pneumotorax) şi nu prezintă fenomene de insuficienţă respiratorie, se apreciază că, din punct de vedere medico-legal, leziunile nu au pus în primejdie viaţa victimei.

Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni, urmând a fi dispuse în continuare măsuri legale.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Citeşte şi: România va primi încă 3.000 de militari NATO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS