28.4 C
Craiova
vineri, 12 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) UPDATE: Dan Ilie Morega, internat la psihiatrie după ce a fost depistat a patra oară la volan fără permis

(VIDEO) UPDATE: Dan Ilie Morega, internat la psihiatrie după ce a fost depistat a patra oară la volan fără permis

-

UPDATE: În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul, de 78 de ani, a fost internat la o unitate medicală de specialitate, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice, potrivit IPJ Gorj.

Fostul prefect de Gorj este audiat la această oră la sediul Poliției Municipale Târgu Jiu, după ce a fost depistat a patra oară la volan, având permisul retras din motive medicale.

Polițiștii au oprit mașina fostului deputat în partea de sud a municipiului Târgu Jiu. Au fost prezente cinci echipaje de poliție. În cele din urmă, Morega și-a chemat șoferul și acesta a urmat o autospecială la sediul Poliției Municipale Târgu Jiu.
Dan Morega este audiat la această oră în legătură cu faptele sale.

Până acum are deschise două dosare penale pentru conducerea unui autovehicul fără să dețină permis auto. A treia oară a fost filmat la volan, iar mașina prezenta girofar. Rămâne de văzut dacă va fi luată vreo măsură cu fostul politician.

Citeşte şi: Funeraliile lui Aleksei Navalnîi ar putea avea loc săptămâna aceasta

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova.Circulația tramvaielor este sistată temporar, călătorii sunt transportați cu...

La acest moment circulația tramvaielor în Craiova este sistată...

ȘTIRI GdS