20.4 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMedic specialist ATI angajat la Spitalul Județean Târgu Jiu

Medic specialist ATI angajat la Spitalul Județean Târgu Jiu

Un nou medic va fi încadrat în perioada imediat următoare la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Unitatea medicală a scos la concurs 3 posturi vacante de medic specialist ATI. Este un concurs de dosare pentru atragerea de medici specialiști anestezie și terapie intensivă la Secția ATI II, din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Din păcate, un singur medic specialist și-a depus dosarul. A îndeplinit condițiile și a fost admis în urma concursului.

Celelalte două posturi de medic specialist anestezie și terapie intensivă vor rămâne în continuare vacante. Urmează să fie scoase în continuare la concurs. La nivelul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu au fost scoase la concurs:

  • 31 de posturi de medic,
  • 14 posturi de asistenți medicali și infirmieri,
  • un post de farmacist,
  • 10 alte posturi (consilier juridic, muncitori, registratori medicali, îngrijitori curățenie etc).

Toate aceste posturi au fost aprobate anul acesta și au fost solicitate prin Memorandumul din august 2023.

Puțini candidați

Serviciul Resurse Umane al spitalului a demarat procedurile de organizare a tuturor concursurilor de ocupare a posturilor vacante de medic aprobate prin Memorandum. În momentul în care vor fi stabilite comisiile de concurs și toate procedurile vor fi îndeplinite, anunțurile de angajare vor fi publicate pe site-ul unității.

Doi medici specialiști diabet zaharat, nutriție și boli metabolice și-au început recent activitatea la Spitalul Județean Târgu Jiu.

Doctorița Bianca Mihaela Făsui și doctorul Mădălin Dorian Braitoru, medici specialiști diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, au promovat, în data de 15 februarie, concursul pentru ocuparea celor două posturi vacante din cadrul unității medicale. Bianca Făsui este absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, efectuând rezidențiatul la Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa” București, în Secția Clinică Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, în perioada 2018-2023.

Dr Mădălin Braitoru este absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara și a urmat rezidențiatul la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara.

Citește și: AJOFM Gorj are nevoie de încă 13 salariați

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS