27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjO mamă vinde ornamente de Crăciun să își ajute fiica bolnavă

O mamă vinde ornamente de Crăciun să își ajute fiica bolnavă

O mamă din Târgu Jiu, Camelia Maracu, vinde în această perioadă aranjamente de Crăciun pentru a-și ajuta fiica grav bolnavă.

Micuța Amina Maracu suferă de nanism și de mai multe complicații generate de această afecțiune. Mama confecționează aranjamente de Crăciun pentru a le vinde și a obține bani pentru tratamentele medicale de care are nevoie copila. Amina Maracu are 4 ani.

Fetița a fost diagnosticată cu nanism și discondroplazie osoasă (deformare ax de genunchi). În cei patru ani de viață a stat numai prin spitale și pe patul de spital. Eforturile mamei au fost însă răsplătite, având în vedere că, deși îi este foarte greu, micuța a fost acceptată în învățământul de masă, la o grădiniță din Târgu Jiu. Are însă nevoie periodic de investigații medicale pentru ca afecțiunile să fie tratate și ținute sub control. Pentru că nanismul își pune amprenta asupra dezvoltării, este nevoie și de intervenții chirurgicale.

Vinde produsele pe o pagină de socializare

Pentru a-și ajuta fiica, mama oferă în această perioadă ornamente de Crăciun. Produsele de Crăciun au fost scoase la vânzare pe o pagină de socializare. Orice ajutor este bine-venit.

Ornamentele vândute de Camelia Maracu
Ornamentele vândute de Camelia Maracu

„Orice comandă pentru noi este importantă, este o șansă în plus pentru Degețica, pentru a putea merge înainte cu investigațile, intervențiile, kinetoterapiile. În februarie vom pleca din nou la spital, la ortopedie, pentru RMN, ulterior intervențiile la piciorușul drept și investigațile la rinichi (găsiți ușor modificați). Între timp așteptăm un răspuns de la neurologie și vom începe ORTODONȚIA. Amina face mari progrese, de aceea mă motivează să nu mă opresc nicio clipă, dar pentru asta, uneori, mai am nevoie și de voi oameni minunați. De multe ori costurile mă depășesc în ciuda tuturor eforturilor mele. Mulțumesc medicilor, kintoterapeuților, doamnelor educatoare, părinților, oamenilor minunați, pentru că ne-ați susținut tot acest timp și ne susțineți în continuare. Pe pagina https://www.facebook.com/profile.php?id=100082955091184. sunt expuse toate lucușoarele ce le fac”, potrivit Cameliei Maracu. Relații pentru cei care pot să ajute pot fi obținute la numărul de telefon 0758 532 598, Camelia Maria Maracu.

Conturi pentru donații:

RO42BRDE200SV67622422000

Maracu Camelia Maria

RO46BTRLRONCRT0640070401

Asociația Aminelu

Citește și: 376 de scrisori are Moșul de onorat în acest an la Motru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS