0.9 C
Craiova
vineri, 1 decembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalGorjProteste în AJOFM Gorj și DSP Gorj. Angajații cer condiții de muncă mai bune și majorări salariale

Proteste în AJOFM Gorj și DSP Gorj. Angajații cer condiții de muncă mai bune și majorări salariale

Angajații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj au intrat în grevă de avertisment. Aceştia își exprimă nemulțumirea față de condițiile de muncă și remunerația actuală. Protestul a avut loc astăzi la sediul instituției. Miercuri, între orele 8.00-10.00, se va desfășura o grevă de avertisment.

Salariații din AJOFM Gorj solicită condiții de muncă adecvate. De asemene, cer un număr corespunzător de personal în raport cu volumul de activitate și eliminarea inechităților salariale din sistemul bugetar. Funcționarii publici din cadrul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj se află și ei în cea de-a cincea zi de protest. Aceştia revendică majorări salariale și îmbunătățiri ale condițiilor de lucru.

Măsurile de protest evidențiază preocuparea angajaților pentru îmbunătățirea situației lor profesionale. De asemenea, reprezintă un semnal de avertizare cu privire la necesitatea unor schimbări în sistemul de ocupare a forței de muncă.

Citeşte şi: Ministrul Sănătății vrea să facă mai dificilă eliberarea antibioticelor în regim de urgență

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS