17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Au fost adoptați 190 de câini fără stăpân

Târgu Jiu: Au fost adoptați 190 de câini fără stăpân

190 de câini fără stăpân ridicați de pe străzile din Târgu Jiu au fost adoptați. Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, a precizat că, în urma delegării serviciului, 284 de câini au fost capturați de pe străzile municipiului Târgu Jiu, 94 dintre aceștia se află în padoc, iar 190 au fost adoptați.

„Delegarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân a fost intens criticată de cei care văd și gândesc doar răul acestui oraș. Am acționat cum am crezut că e mai bine pentru siguranța cetățenilor și a copiilor, pentru creșterea calității vieții în Târgu Jiu, conștienți fiind de faptul că problema câinilor fără stăpân nu era bine gestionată.

Avem și primele rezultate: 284 de câini au fost capturați de pe străzile municipiului Târgu Jiu, 94 dintre aceștia se află în padoc, iar 190 au fost adoptați. Îmbucurător este că, având în vedere numărul mare de adopții, în această perioadă, nu a avut loc nicio eutanasiere! Problema câinilor fără stăpân nu este nici pe departe rezolvată, dar primele rezultate arată că poate fi soluționată.”, a anunțat viceprimarului din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru.

Serviciul de gestionare a câinilor fără stăpân din Târgu Jiu a fost delegat către o asociație de profil din Hunedoara.

Citeşte şi: Minus 1,3 grade Celsius la Miercurea-Ciuc

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS