13.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTârgu Jiu: Interlopul fugar, care a înjunghiat un tânăr, arestat în lipsă

Târgu Jiu: Interlopul fugar, care a înjunghiat un tânăr, arestat în lipsă

Romică Ioan Mutu, interlopul fugar care a înjunghiat un tânăr la Târgu Jiu, a fost arestat în lipsă. Suspectul este căutat în continuare de polițiștii gorjeni.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a propus la data de 24 septembrie arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 zile a inculpatului, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Tribunalul Gorj a admis propunerea venită din partea procurorilor.

„S-a reţinut că în dimineaţa zilei de 23.09.2023 în jurul orei 2.00, în timp ce se afla în incinta clubului ,, Caractere,, situat în municipiu Târgu Jiu, bulevardul C-tin Brâncuşi, pe fondul consumului de alcool, inculpatul M.I.R. a intrat într-un conflict spontan cu victima T.M. Cei cei doi au avut discuții contradictorii şi s-au îmbrâncit reciproc în interiorul localului, hotărând să se deplaseze în exteriorul localului, pentru a avea un conflict fizic.

Inculpatul M.I.R a fugit imediat de la faţa locului

După părăsirea localului, inculpatul M.I.R. a scos din buzunarul pantalonilor un cuţit tip briceag, cu care a aplicat victimei mai multe lovituri de mare intensitate în zone vitale, respectiv abdomen şi torace. I-a produs acesteia leziuni ce necesită pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale şi care au pus în primejdie viaţa, ducând şi la pierderea unui organ, respectiv splina, exercitarea actelor de violenţă încetând urmare a intervenției ferme a unui martor.
Inculpatul M.I.R a fugit imediat de la faţa locului.

Propunerea de arestare preventivă a inculpatului a fost întemeiată pe existenţa unor probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatul a săvârşit infracţiunile pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, menţionate anterior, precum şi pe situaţia că inculpatul a fugit şi s-a ascuns în scopul de a se sustrage de la urmărirea penală”, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Citeşte şi: Se modernizează Parcul Industrial Gorj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS