24 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn troleibuz de la Târgu Jiu ajunge la Muzeul Automobilului Românesc

Un troleibuz de la Târgu Jiu ajunge la Muzeul Automobilului Românesc

Un troleibuz care aparține Transloc Târgu Jiu și a fost folosit peste 3 decenii va ajunge piesă de muzeu. Troleibuzul, construit de compania Rocar, va fi expus public la Muzeul Automobilului Românesc din Câmpulung, Argeș.

Este nevoie de bani pentru transportul troleibuzului cu o platformă specială. Troleibuzele vechi s-au aflat în funcțiune la Târgu Jiu până acum un an și jumătate.
„Dați un leu pentru troleu!” – Așa arăta troleibuzul ce va ajunge la Muzeul din Câmpulung. Este una din cele mai vechi fotografii cu acesta, din vremurile când străbătea străzile din Târgu Jiu, împreună cu frații săi. Acum a venit momentul să plece din Târgu Jiu pentru a arăta și viitoarelor generații importanța modelului pe care îl reprezintă în istoria transportului public din România. Totul este pregătit pentru a fi expus public la Muzeul Automobilului Românesc din Câmpulung, Argeș, dar mai este nevoie de bani pentru a achita transportul. Doar împreună putem trimite acest troleibuz Rocar 217E la MUZEU, acolo unde îi e locul.
Donați aici:
IBAN: RO84INGB0000999906471918
Titular cont: Alexandru Tufan
Detalii tranzacție: TROLEIBUZ

Citeşte şi: Cutremur de 4,8 grade pe scara Richter în centrul Italiei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS