14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj(VIDEO) Clip de promovare pentru Transalpina și Rânca

(VIDEO) Clip de promovare pentru Transalpina și Rânca

-

Un clip de promovare pentru Transalpina și stațiunea montană Rânca a fost lansat de Consiliul Județean Gorj.

Clipul prezintă imagini spectaculoase de pe cea mai înaltă șosea din țară și din stațiunea Rânca. Autoritățile și-au propus să îi convingă pe turiști să vină în Gorj, să vadă frumusețile naturale și să se cazeze în Rânca.
„Bucură-te de frumusețea sălbatică și autentică a zonei Transalpina, Gorj! Îmbrățișează aventura și lasă-te cucerit de minunile naturii și ale tradițiilor locale!

Acest clip este o fereastră spre descoperirea unui paradis ascuns, unde munții se înalță cu mândrie, iar cultura și ospitalitatea sunt desăvârșite.

Fie că ești pasionat de călătorii, iubitor de peisaje impresionante sau căutător de experiențe autentice, Transalpina îți oferă totul! Această regiune binecuvântată cu peisaje mirifice și bogată în evenimente culturale îți va umple sufletul de bucurie.
Așadar, acceptă invitația noastră de a explora Transalpina, Gorj. Te vei simți conectat la esența autentică a României!”, spune Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj.

Împărtășește acest clip cu toți prietenii tăi, pentru ca și ei să simtă emoția și fascinația de a descoperi această minunată regiune!

Citește și: Seism de magnitudine 4,1 în zona Vrancea. Un altul a avut loc în Gorj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu...

O cisternă cu etanol înmatriculată în Republica Moldova s-a...

ȘTIRI GdS