8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA murit fostul director al Petrom Gorj

A murit fostul director al Petrom Gorj

Fostul director al Petrom Gorj, Viorel Târziu, a încetat din viață. Anunțul a fost făcut de foștii colegi ai managerului.

„Cu regret anunțăm trecerea în neființă a domnului Viorel Târziu. Vrem să transmitem sincere condoleanțe și compasiune familiei, prietenilor și celor care l-au cunoscut și apreciat pe omul și profesionistul Viorel Târziu.

Născut la 15 decembrie 1959 în comuna Dănciulești, județul, Gorj, absolvent din 1983 al ISE Craiova, Facultatea Finanțe Contabilitate, a urmat și parcurs un drum al carierei prin începerea activității ca economist în cadrul Trustului de Petrol Târgu Jiu în 1983. Din 1990 a devenit director în cadrul Petrom RA și SNP Petrom (1999-2003, Director General).

Începând cu 2005 și până în 2009, a condus din poziția de director general Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit București, iar din 2009 până în 2015 a activat în poziția de director economic – Hidroconstrucția SA și administrator, membru al Camerei Auditorilor din România; Camera Națională a Practicienilor în Organizare și Lichidare,
doctor în Economie Internațională”, conform unui anunț.

Citeşte şi: Trotinetele electrice, interzise copiilor francezi sub 14 ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS