8.3 C
Craiova
joi, 30 martie, 2023
Știri de ultima orăLocalGorjAnchetă la o școală din Târgu Jiu, după ce un profesor ar fi simulat că îi taie degetul unui băiețel de clasa a II-a

Anchetă la o școală din Târgu Jiu, după ce un profesor ar fi simulat că îi taie degetul unui băiețel de clasa a II-a

Inspectoratul Școlar Județean Gorj va începe o anchetă la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu, unde un profesor ar fi simulat că îi taie degetul unui băiețel de clasa a II-a.

Elevul ar fi arătat semne obscene unui alt elev. Profesorul ar fi observat acest lucru. L-ar fi dus pe copil într-un birou unde ar fi simulat că îi taie degetul pentru a-l pedepsi. Micuțul s-a speriat și a început să plângă. Părinții elevului au declarat că băiatul este șocat în urma celor întâmplate și că a plâns și la terminarea orelor. Profesorul a negat cele întâmplate. Directorul unității de învățământ a stat de vorbă cu profesorul respectiv.

„Am luat legătura cu domnul profesor, iar dumnealui susține că a fost un spirit de joacă și lucrurile nu s-ar fi petrecut cum le-a prezentat tatăl băiețelului. Am informat inspectorul școlar de sector și pe doamna inspector școlar general în legătură cu acest incident. Din scurta discuție pe care am avut-o cu domn profesor, mi-a spus că a fost o joacă între cei doi copii, care ar fi arătat semne obscene unul la celălalt și dumnealui a simulat că iată ce se poate întâmpla dacă mai arăți aceste semne obscene”, a declarat Vasile Udroiu, directorul unității de învățământ.

ISJ Gorj va începe o anchetă la scoala respectivă pentru a se stabili ce s-a întâmplat cu exactitate și pentru a se lua măsuri cu persoanele vinovate de trauma produsă băiatului. Acesta va beneficia și de consiliere din partea psihologului școlii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS