11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAngajări de medici la DGASPC și DSP Gorj

Angajări de medici la DGASPC și DSP Gorj

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj are nevoie de un medic specialist pentru unul din centrele sale. DGASPC organizează luna aceasta un concurs pentru încadrarea unui medic specialist la Centru de plasament servicii comunitare și protecția copilului cu dizabilități de la Târgu Jiu.

Înscrierile la concurs se pot face până în data de 17 februarie. Conform Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, în peroada 18 – 21 februarie va avea loc selecția dosarelor și stabilirea candidaților care vor participa la concurs.

Proba scrisă este programată pe 28 februarie, iar interivul pe 3 martie. Se caută un absolvent cu studii supeioare de lungă durată, profilul „medicină” și specializarea medicină generală, neurologie, pedatrie, psihiatrie, sau medicină de familie. Nu este pentru prima dată când instituția încearcă să angajeze medici specialiști care să lucreze cu beneficiarii din centrele de asistență socială. Și Direcția de Sănătate Publică Gorj angajează fără concurs, pe perioadă determinată, un medic la Compartmentul igienă.

Dosarele pot fi trimise în peroada 7 – 8 februarie. Încadrarea se va face pe perioada stării de alertă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS