11.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj. Anchetă internă la Spitalul Județean, după ce un medic ar fi refuzat să trateze o pacientă

Gorj. Anchetă internă la Spitalul Județean, după ce un medic ar fi refuzat să trateze o pacientă

Anchetă internă la Spitalul Județean din Târgu Jiu. Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a dispus efectuarea unei anchete interne, după ce medicul ginecolog Adrian Tetileanu ar fi refuzat să consulte, sâmbătă, în timp ce se afla de gardă, o pacientă care s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a unității medicale.

Tânăra a născut, în urmă cu două săptămâni, prin cezariană, iar din cauza unor probleme postnatale a ajuns, de urgență, la UPU, numai că medicul Adrian Tetileanu, șeful secției de Obstretică – Ginecologie din cadrul Spitalului Județean Târgu Jiu, nu i-ar fi acordat îngrijiri medicale și a trimis-o la medicul cu care a născut.

„În cursul zilei de luni, 10 ianuarie 2022, prin dispoziția managerului Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu va fi constituită o comisie de verificare a aspectelor sesizate în mass-media și după analizarea faptelor și a documentelor medicale, membrii comisiei vor prezenta concluziile într-un raport care va fi făcut public. Termenul de finalizare a raportului și de prezentare a concluziilor va fi 17 ianuarie 2022”, se precizează într-un comunicat al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS