7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Șoferi fără permis, depistați în trafic

Gorj: Șoferi fără permis, depistați în trafic

Patru șoferi fără permis auto au fost depstați în trafic la finalul săptămânii trecute de către polițiști. Astfel, în comuna Bengești-Ciocadia ar fi avut loc un eveniment rutier.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că şoferul autoturismului este un bărbat, de 52 de ani, din comuna Padeș, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În plus, polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbunești au depistat în trafic un minor, de 14 ani, din comuna Săulești, în timp ce conducea un moped pe raza DC 48 Săulești, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari s-au sesizat ieri din oficiu

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari s-au sesizat ieri din oficiu cu privire la faptul că în jurul orelor 02.00, doi tineri, de 22 și 32 de ani, ambii din orașul Rovinari, au condus în mod succesiv un autoturism pe raza orașului Rovinari, fără ca vreunul dintre ei să dețină permis de conducere.

Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, rezultând concentrații de 0,62 și 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de o persoană care nu posedă permis de conducere și care are o concentrație alcoolică peste limita legală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS