20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Profesorii și elevii CNTV, vaccinați cu o echipă mobilă

Gorj: Profesorii și elevii CNTV, vaccinați cu o echipă mobilă

O echipă mobilă de vaccinare a fost prezentă recent la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu pentru imunizarea profesorilor, a elevilor și nu numai.

Acțiunea, desfășurată la inițiativa grupului de Ambasadori Juniori și Seniori ai Parlamentului European din cadrul CNTV, a vizat vaccinarea atât a elevilor, părinților, dar și rudelor apropiate elevilor, cât și a personalului didactic și nedidactic. „Ajutați de cadrele medicale ale școlii, aceștia au reușit să imunizeze cu vaccinurile Pfizer, Moderna și Johnson&Johnson (dozele corespunzătoare fiecărui subiect) 153 de persoane, astfel:

• Vaccinul Pfizer – 50 de elevi și 70 de adulți (dintre care 25 de angajați ai CNTV);

• Vaccinul Johnson&Johnson – 2 elevi și 23 de adulți (dintre care 8 angajați ai CNTV);

• Vaccinul Moderna – 8 adulți (dintre care 2 angajați ai CNTV).

Din totalul de 153 de persoane imunizate, prima doză a fost administrată unui număr de 52 de elevi și 16 angajați ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”. La momentul actual, numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 cu cel puțin o doză este de 107 dintr-un total de 129 de angajați ai Colegiului, ponderea personalului vaccinat raportat la numărul total al angajaților fiind de 82, 94%. Acțiunea de imunizare s-a desfășurat în intervalul orar 09:00 – 15:00, în trei săli de clasă, conform programului transmis elevilor, părinților și cadrelor didactice și nedidactice pe platforma digitală oficială a școlii și a fost supravegheată pe tot parcursul zilei de doamna director Cristina Goanță și domnul director adjunct Bogdan Rădulea-Zamfirescu.”, conform unui comunicat al CNTV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS