17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjO fetiță a vândut limonadă şi a donat banii unui centru pentru copii cu dizabilități

O fetiță a vândut limonadă şi a donat banii unui centru pentru copii cu dizabilități


Cassandra Ciocan, fetița din Târgu Jiu, care pe caniculă și-a deschis un stand cu limonadă în fața blocului, a donat toate încasările unui centru de copii cu dizabilități din Târgu Jiu.

Este vorba de unul dintre centrele care funcționează în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Aici sunt internați 30 de copii cu nevoi speciale. Micuții au primit daruri de la Cassandra Ciocan care și-a mobilizat și prietenii din cartier și nu numai. Inclusiv locatarii din blocul 24, din cartierul 8 Mai, au donat sume de bani, jucării și haine pentru a fi dăruite de către micuți celor aflați la nevoie.

Astfel, din banii obținuți din vânzarea de limonadă au fost cumpărate inclusiv alimente pentru Centrul de asistență socială, unde zeci de copii trebuie să fie zi de zi supravegheați și îngrijiți de personal de specialitate. Părinții Cassandrei sunt mândri de spiritul de întreprinzător de care micuța a dat dovadă la o vârstă fragedă, dar și de faptul că toți banii primiți au ajuns la copiii care aveau mare nevoie de ajutor și de susținere. Nu este prima dată când locatarii din blocul 24 se mobilizează pentru cauze nobile. Au și ei însă o solicitare către municipalitate, respectiv amenajarea unui mic loc de joacă în cartier sau măcar montarea a două leagăne.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS