10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjBărbatul mort după vaccinarea cu Astra Zeneca era plin de cheaguri

Bărbatul mort după vaccinarea cu Astra Zeneca era plin de cheaguri

Bărbatul din Gorj decedat la începutul lunii martie, după vaccinarea cu serul produs de compania Astra Zeneca, era plin de cheaguri.

Medicii legiști din Gorj au finalizat raportul cerut de anchetatori și au stabilit că trupul bărbatului decedat era plin de cheaguri. Au fost găsite cheaguri de sânge în plămâni, rinichi, creier, intestine. Legiștii nu exclud ca bărbatul, de 47 de ani, angajat al Serviciului de Gospodărire a Apelor Gorj, să fi avut pneumonie, înainte de vaccinare. Cert este că personalul medical susține că nu se poate face însă o legătură între administrarea serului și apariția cheagurilor de sânge.

Acest lucru urmează să fie stabilit de către anchetatori, dacă vor mai solicita și alte analize de specialitate. Moartea bărbatului din Gorj a fost considerată suspectă. A fost și motivul pentru care procurorii și polițiștii gorjeni au declanșat cercetări pentru a se stabili dacă se poate face o legătură între deces și administrarea serului respectiv. Raportul medicilor a confirmat prezența cheagurilor de sânge în corp, dar nu s-a putut concluziona că acestea au fost provocate de vaccin.

Anchetatorii vor verifica și ce studii de specialitate există la nivel internațional cu privire la administrarea vaccinului Astra Zeneca și apariția trombozelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS