6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Ordine de protecție împotriva a doi soți acuzați de violență în familie

Gorj: Ordine de protecție împotriva a doi soți acuzați de violență în familie

Doi bărbați din Gorj au intrat în atenția poliție sub acuzația de violență în familie.

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Roșia de Amaradia au fost sesizați ieri cu privire la faptul că o femeie, de 45 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, a fost agresată de soțul acesteia. Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că, un bărbat, de 45 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a geloziei ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile. De asemenea, polițiști din cadrul Secției 3 Poliţiei Rurală Motru, au fost sesizaţi vineri de către o femeie, de 32 de ani, din comuna Cătunele, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe raza municipiului Motru, a fost ameninţată cu acte de violenţă şi lovită de către soţul său, de 38 de ani, din comuna Floreşti, județul Mehedinţi.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare și violență în familie. Totodată, polițiștii au dispus măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile împotriva bărbatului, căruia i s-a interzis să se mai apropie la mai puțin de 50 de metri față de victimă sau locuinţa acesteia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS