-2 C
Craiova
miercuri, 25 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Mai multe școli din Gorj învață în scenariul galben

Mai multe școli din Gorj învață în scenariul galben

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Gorj a adoptat o hotărâre pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2. Prin Hotărârea nr. 36 s-a decis ca mai multe școli să intre în scenariul galben, care prevede participarea fizică la ore a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, şi a celor din clasele terminale a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, respectiv revenirea parţială prin rotaţie de 1-2 săptămâni a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu:

Scenariu galben pentru mai multe școli

Se aprobă organizarea activităţilor didactice la Şcoala Gimnazială nr.1 Andreeşti şi pentru toate unităţile de învăţământ de pe raza comunei Vladimir, în scenariul galben, pentru elevii claselor V-VII, începând cu data de 20.10.2020.

Se aprobă organizarea activităţilor didactice la Şcoala Gimnazială Săcelu, în scenariul galben, pentru elevii claselor V-VII, începând cu data de 20.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Școala Gimnazială Samarineşti şi pentru toate unităţile de învăţământ de pe raza comunei Samarineşti, în scenariul galben, începând cu data de 20.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Școala Gimnazială Prigoria şi pentru toate unităţile de învăţământ de pe raza comunei Prigoria, în scenariul galben, pentru elevii claselor V-VII, începând cu data de 20.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Școala Gimnazială Gheorghe Tătărăscu, în scenariul galben, pentru elevii claselor V-VII, începând cu data de 20.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Școala Gimnazială Muşeteşti, în scenariul galben, pentru elevii claselor V-VII, începând cu data de 20.10.2020.

Măsuri care intră în vigoare pe 21 octombrie

Se aprobă organizărea activităților didactice la Colegiul Tehnic Mătăsari, în scenariul galben, pentru elevii claselor V-VII şi IX-XI, începând cu data de 21.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Palatul Copiilor Tg-Jiu, în scenariul roşu, începând cu data de 21.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Şcoala Gimnazială Voievod Litovoi, în scenariul galben, începând cu data de 21.10.2020.

Se aprobă organizărea activităților didactice la Şcoala Gimnazială Căpreni, în scenariul galben, începând cu data de 21.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Şcoala Gimnazială Jupâneşti, în scenariul galben, începând cu data de 21.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Colegiul Tehnic Ion Mincu, în scenariul galben, începând cu data de 21.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Şcoala Gimnazială Ecaterina Teodoroiu, în scenariul galben, începând cu data de 21.10.2020.

Măsuri care intră în vigoare pe 26 octombrie

Se aprobă organizărea activităților didactice la Şcoala Gimnazială nr.2 Motru , în scenariul galben pentru învăţământul Gimnazial şi scenariul roşu pentru preşcolarii din Grădiniţa nr. 7, începând cu data de 26.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Şcoala Gimnazială Constantin Brâncuşi Târgu Jiu, în scenariul galben, începând cu data de 26.10.2020.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Grupare de traficanți de persoane, destructurată cu ajutorul Eurojust

Procurorii DIICOT anunță destructurarea unei grupări infracționale speclaizate în traficul de persoane. Potrivit anchetatorilor, mai multe victime au fost traficate în Finlanda, în scopul practicării prostituției.

ȘTIRI GdS

Groapa de gunoi a Craiovei, plină ochi

În condițiile în care celula șase - C6- este încărcată până la refuz cu deșeuri, Depozitul de la Mofleni așteaptă de la...

Neregulile constatate de DSP la SJU Craiova dau peste...

În plină criză a locurilor de la terapie intensivă, Direcția de Sănătate Publică Dolj forțează Spitalul Județean de Urgență din Craiova să...

Cel mai în vârstă pacient internat la Spitalul Cărbunești...

Angajații Spitalului Covid din Târgu Cărbunești au reușit să salveze un pacient în vârstă de 87 de ani, care a fost infectat...

Probele Covid-19, cărate cu lada pentru răcit bere şi...

Personalul de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj (SJU Gorj) folosește pentru transportul probelor recoltate de la suspecții Covid-19 o ladă frigorifică...

Noi tarife pentru transportul public de călători pe drumurile...

Consiliul Județean Gorj va aproba noile tarife pentru transportul public de călători care vor fi valabile în anul 2021.

Schimbări de funcții la Consiliul Județean Dolj

Ședința fulger de la Consiliul Județean Dolj s-a desfășurat în sistem on-line.