17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorJ: Trei bărbați, încarcerați pentru ucidere din culpă, lovire și corupție

GorJ: Trei bărbați, încarcerați pentru ucidere din culpă, lovire și corupție

Trei bărbați au fost încarcerați ieri în Penitenciarul Târgu Jiu, în baza unor condamnări definitive la închisoare cu executare.

Polițiștii din Târgu Jiu au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Târgu Jiu, pe numele unui tânăr, de 26 de ani, din comuna Bălești, condamnat la 3 ani și 6 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Totodată, polițiștii din Târgu Cărbunești și Stoina au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Târgu Cărbunești, pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din comuna  Bărbătești. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 10 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Tot în cursul zilei de ieri,a fost arestat un bărbat, de 51 de ani, din comuna Crușeț, condamnat la o pedeapsă cu închisoare de 4 ani, pentru săvârșirea infracțiunii asimilate infracțiunilor de corupție. Cei trei bărbați au fost încarcerați în Penitenciarul Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS