10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Remedierea unei avarii la conducta de apă Izvarna - Craiova, închide circulaţia pe DJ 674C

Gorj: Remedierea unei avarii la conducta de apă Izvarna – Craiova, închide circulaţia pe DJ 674C

Compania de Apa Oltenia a anunţat că a fost nevoită să solicite închiderea drumului judetean 674C tronsonul cuprins între DN 66 (Vârţ) şi DN 67 (Câlnic) pentru mâine.

Măsura a fost luată în vederea efectuării unei lucrări de remediere a avariei la conducta de transport a apei potabile Izvarna – Craiova, Dn 1000 mm, situată pe drumul judetean 674C, în comuna Teleşti, sat Şomâneşti, la cca 850m de la intersecţia cu DN 66 din localitatea Vârţ .

Datorită avariei menţionate este posibila afectarea întregului sistem rutier al drumului judetean  în zona specificată.

Pe durata execuţiei lucrărilor circulaţia rutieră se va desfasura pe rutele ocolitoare, stabilite de catre Consiliul Judetean Gorj astfel:

  • Câlnic – Teleşti – Tg Jiu (DN 67);
  • Tg Jiu – Drăguţeşti – Vârţ (DN 66),
  • Vârţ – Drăguţeşti – Tg Jiu (DN 66);
  • Tg Jiu – Teleşti – Câlnic (DN 67).
     

Circulatia va fi dirijată prin câte un pilot de circulaţie, instruit în acest sens, dotat cu paletă de circulaţie (roşu/verde), staţie de emisie recepţie, echipat cu vestă reflectorizantă, cu semnalizare rutieră.

Durata efectivă de remediere a avariei va fi de maxim 24 ore, iar la finalizarea lucrarilor de reparatii a conductei de apa, refacerea carosabilului se va realiza cu o firma de specialitate.

Compania de Apă Oltenia prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului public de distribuție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS