14.5 C
Craiova
marți, 22 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Gorj: Persoane în stare de ebrietate, depistate de polițiști pe străzi

Gorj: Persoane în stare de ebrietate, depistate de polițiști pe străzi

Persoane în stare de ebrietate, depistate de polițiști pe străzi. În plină pandemie de coronavirus, când cadrele medicale sunt suprasolicitate, anumiți cetățeni din Târgu Jiu ignoră regulile instituite pe perioada stării de urgență și îngreunează activitatea cadrelor medicale.

În data de 11.04.2020, în jurul orei 12:00, o persoană, aflată în stare vădită de ebrietate, a fost găsită de polițiștii locali, din Târgu Jiu, zăcând pe stradă, în zona Pieței Centrale.

„Întrucât bărbatul prezenta o stare generală proastă, incoerență verbală, confuzie și tulburări de echilibru, polițiștii locali au solicitat intervenția unei ambulanțe la fața locului. Facem apel la responsabilitate. Nu îngreunați activitatea cadrelor medicale. Respectați drepturile celorlalți”, a declarat Florin Băluță, șeful Poliției Locale Târgu Jiu.

În ultima săptămână, au mai fost depistate pe străzi trei persoane în stare de ebrietate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:47

Prins cu 400 grame de cocaină, la Filiaşi

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus arestarea preventivă a unui bărbat acuzat de trafic de droguri de mare risc.

ȘTIRI GdS

00:00:47

Prins cu 400 grame de cocaină, la Filiaşi

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au dispus arestarea preventivă a unui bărbat acuzat de trafic de droguri de mare risc.

Doi craioveni, printre cei mai buni olimpici ai lumii

Doi craioveni, printre cei mai buni olimpici ai lumii

Piața muncii din Dolj își revine. A scăzut numărul...

La jumătatea lunii septembrie, contractele individuale de muncă suspendate în Dolj erau la un nivel mai scăzut decât înainte de pandemie. Ceea ce înseamnă că unii doljeni au fost rechemati la muncă, de firmele angajatoare.

Liga 1 / Cristiano Bergodi „tremură“ când vine vorba...

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, se bucură din plin de pofta de gol a doi dintre titularii săi. Principala „gură de...

Transport agabaritic pe ruta Nădlac II PTF – Podari

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că, în perioada 21 - 24 septembrie, se va desfășura un transport agabaritic pe Nădlac...