9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj ITM Gorj controlează dacă se respectă programul de lucru al angajaților

ITM Gorj controlează dacă se respectă programul de lucru al angajaților

Inspectorii de muncă din cadrul Serviciului Securitate și Sănătate în Muncă Gorj au efectuat în ultimele zile 23 de controale la angajatori din municipiul Târgu Jiu care au un număr de peste 99 de salariați.

S-a verificat decalarea programului de lucru pentru personalul care folosește transportul public în comun pe timpul deplasării la și de la locul de muncă, precum și a implementarea măsurilor dispuse în vederea reducerii riscului de contaminare cu Coronavirus. Controalele au fost efectuate atât la persoane juridice private, cât și de stat, inclusiv la sediile celui mai mare producător de energie electrică pe bază de cărbune din Oltenia.

„În timpul acțiunilor nu au fost depistate neconformități. Astfel de controale vor fi o constantă în activitatea instituției în această perioadă”, a declarat George Octavian Romanescu, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...