Acasă Local Gorj 71 de cazuri de gripă semnalate în Gorj

71 de cazuri de gripă semnalate în Gorj

-

În județul Gorj au fost întregistrate în acest sezon de iarnă 71 de cazuri de gripă. Un număr de 35 de persoane au fost internate pentru a beneficia de îngrijri medicale.

În momentul de față sunt în evidențe o mie de viroze și 500 de pneumonii. Din total au necesitat internare 200 de pacienți. Totalul persoanelor vaccinate în ultima săptămână a fost de 1.175, din care peste 65 ani – 714, între 30-64 ani – 447. Stocul de vaccin  antigripal disponibil în teritoriu la medicii de familie este de 1.625 doze. În total. În acest sezon de iarnă au ajuns în județ peste 25.000 de doze de vaccine antigripal.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.

Cine suspendă popririle pe conturile debitorilor

ANAF nu mai face popriri pe conturi, dar trimite somații și titluri executorii în continuare. Cei care aveți popriri pe conturi instituite dinainte de situația de urgență, mare atenție! Suspendarea popririi o face terțul. Adică banca, angajatorul sau Casa de pensii.