6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjZona CET, înțesată de gunoaie

Zona CET, înțesată de gunoaie

Câteva zone din municipiul Târgu Jiu au devenit depozite de gunoi ale unora dintre cetățenii orașului. Este vorba, în special, de zona CET, din partea de sud a municipiului. Aici se aruncă frecvent gunoi menajer și resturi provenite din demolări.

Poliția Locală Târgu Jiu a aplicat, de la începutul anului și până în prezent, amenzi în valoare de 40.000 de lei pentru depozitarea neconformă a deșeurilor. Garda de Mediu Gorj a înștiințat Primăria Târgu Jiu să ia măsuri de împrejmuire a acelei zone pentru a fi restricționat accesul mașinilor celor care vin și aruncă gunoiul. „Zilnic, patrulele acționează pe strada Termocentralei, Pandurașul.

Acolo se depozitează frecvent resturi provenite din construcții. Am aplicat amenzi de 40.000 de lei anul acesta. Se aduc deșeuri în permanență. Sunt depozite necontrolate de gunoi, fie că sunt din construcții, fie resturi menajere. Sunt sancțiuni pentru depozitarea în locuri neautorizate.

Amenzile sunt de la o mie la două mii de lei, cu posibilitatea de a achita jumătate din cuantumul amenzii. Facem în fiecare zi controale în zonele amintite și în cele de periferie“, a spus Florin Băluță, adjunctul Poliției Locale din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS