15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFără căldură în noiembrie în spațiile de la Stadionul Municipal

Fără căldură în noiembrie în spațiile de la Stadionul Municipal

Autoritățile locale au luat decizia de a nu încălzi, deocamdată, Stadionul Municipal din Târgu Jiu, din cauza temperaturilor ridicate de afară. Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat că spațiile de la stadion vor rămâne neîncălzite pe parcursul lunii noiembrie, întrucât se anunță vreme bună în următoarele două săptămâni, potrivit edilului.

Există însă fonduri alocate pentru cheltuielile cu utilitățile la Stadionul Municipal, inclusiv pentru încălzire. Marcel Romanescu a spus că nu va fi pornit agentul termic dacă temperaturile vor rămâne în continuare peste 10 grade Celsius. În ceea ce privește modul de administrare a Stadionului Municipal din Târgu Jiu, încă nu a fost luată o decizie.

Vrea bani din chirii

Există semnate contracte cu echipele de fotbal care folosesc baza sportivă. Nu a fost luată încă o decizie în privința administrării spațiilor comerciale de la Stadionul Municipal.

Marcel Romanescu a spus că îi va convoca pe aleșii locali într-o ședință de îndată pentru aprobarea efectuării unui studiu de oportunitate cu privire la spațiile comerciale și la hotelul de 4 stele. Ulterior, în baza studiului, Consiliul Local va lua o decizie ce se va întâmpla cu spațiile respective. Marcel Romanescu a mai spus că ar prefera ca spațiile să fie administrate de firme puternice, iar municipalitatea să încaseze chirii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS