9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMinoră din Târgu Jiu, căutată după ce a plecat de acasă cu un bărbat

Minoră din Târgu Jiu, căutată după ce a plecat de acasă cu un bărbat

Petru Ana Maria, de 17 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Târgu Jiu și nu a mai revenit. Fata este căutată după ce poliţiştii din cadrul Secția 9 Rurală Novaci au fost sesizaţi de un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre dispariţia fiicei sale.

Din verificări, a reieşit faptul că minora a plecat de la domiciliu în cursul zilei de ieri, împreună cu un bărbat, din comuna Bengești-Ciocadia. În urma discuțiilor telefonice purtate cu minora, aceasta a afirmat că a plecat de la domiciliu în mod voluntar. Ea spus că este îndrăgostită de bărbat și nu dorește să se întoarcă. Ea refuza să dea relații cu privire la locul unde se află, totodată afirmând că nu este victima vreunei infracțiuni.

În momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu o rochie lungă de culoare neagră, colanți de culoare roșie, iar în picioare purta adidași negri cu talpă înaltă. Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, păr șaten lung, ochi căprui, față rotundă, ten închis, constituție astenică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS