Acasă Local Gorj Zilele toamnei la Polovragi

Zilele toamnei la Polovragi

-

În perioada 18 – 20 octombrie sunt programate Zilele Toamnei la Polovragi. Pe 18 octombrie, de la ora 18.00, la Căminul Cultural din Polovragi, va avea loc Festivalul Internațional de Umor și Salonul de Caricatură „Ion Cănăvoiu“.

Sunt programate lansări de carte și reviste și întâlniri cu umoriștii participanți la Festivalul Internațional de Umor și Salonul de Caricatură. Sâmbătă, pe 19 octombrie, de la ora 10.00, va avea loc un concurs de alergare montană, FIR, dotat cu premii în obiecte. FIR Polovragi este un concurs caritabil de alergare montană desfășurat la granița dintre Munții Parâng și Munții Căpățânii. Competiția este organizată de Asociația PROTONIC BPM. Evenimentul este caritabil, fiind deschis tuturor alergătorilor amatori și profesioniști, maturi și copii. Pentru a participa, concurenţii trebuie să accepte regulile de concurs, prin înscriere, confirmând că le-au citit și înțeles.

Donații pentru o intervenție medicală

Participanţii se înscriu pe baza unei donații către beneficiarul evenimentului, toate sumele fiind folosite în vederea unor intervenţii de reconstrucţie facială. De la ora 10.00 se va da startul în concursul de cros și semimaraton, iar de la ora 12.00 va avea loc o cursă a copiilor. Nu în ultimul rând, duminică, de la ora 11.00, în Parcul Dacic din Polovragi se va deschide Festivalul Castanelor, meșteșugurilor și tradițiilor locale. În deschidere vor evolua interpreții și dansatorii Ansamblului „Cheile Oltețului“. Expozițiile de produse alimentare și nealimentare vor fi cu vânzare. Polovragi este cea mai nouă stațiune de interes local din județul Gorj. Pe lângă frumusețile geografice, la Polovragi se regăsește cel mai vizitat obiectiv turistic din județul Gorj. Este vorba de Peștera din localitate. De asemenea, foarte mulți turiști vin și la Mănăstirea din Polovragi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Liberalii vor Corpul de Control al premierului la SJU Craiova

Liberalii doljeni acuză autorităţile judeţene că nu se preocupă de soarta Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. Într-o conferinţă de presă susţinută duminică,...