21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Tânăr de 19 ani, mort în urma unui accident la câmp

Tânăr de 19 ani, mort în urma unui accident la câmp

-

Un tânăr, de 19 ani, din orașul Tismana, Gorj, a sfârșit tragic la finalul săptămânii trecute, în timp ce se afla pe un câmp, la cosit. Adolescentul participa la cosit, alături de rude. La un momentan, un element din motocoasă s-a desprins și l-a lovit accidental pe băiat exact în zona gâtului. A urmat o hemoragie severă, iar aceasta a fost stopată prin intervenția unui echipaj de ambulanță. Victima a fost transportată la spital, însă nu a mai putut fi salvată.

Marian Slivilescu, primarul orașului Tismana, a precizat că este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat. Tânărul povenea dintr-o familie cu patru frați, iar mama sa lucra în străinătate. „Este o tragedie. Participa la niște activități agricole. Mai exact la cosirea fânului pe o luncă a satului Izvarna. Se afla în spatele unei cositoare centrifugale trasă de un tractor. S-a desprins un obiect tăietor cu o viteză extraordinar de mare și l-a lovit în gât la o distanță de peste 17 metri. I-a tăiat gâtul. A uUrmat transportul la spital. A ajuns și la Craiova, dar nu a mai putut fi salvat. A fost și operat, dar hemoragia s-a reluat și nu a mai putut fi salvată viața tânărului”, a declarat Marian Slivilescu, primarul din Târgu Jiu.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.