Acasă Actualitate O nouă dezinsecție aeriană împotriva țânțarilor

O nouă dezinsecție aeriană împotriva țânțarilor

-

O nouă acțiune (aviotratament) împotriva căpușelor și populației larvare și adulte de țânțari va avea loc sâmbătă, la Târgu Jiu.

Tratamentul va fi realizat asupra municipiului, la ora 05.00, în zonele cu vegetație abundentă, precum și în zona râului Jiu. Acțiunea are drept scop reducerea densității insectelor și se desfășoară respectând normele sanitare specifice. Substanțele folosite la dezinsecție sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu sunt dăunătoare oamenilor sau animalelor. De asemenea, autoritățile solicită apicultorilor să ia măsurile necesare pentru protejarea albinelor. În cazul în care condițiile meteorologice nu vor permite realizarea aviotratamentului, acesta va fi realizat în data de 25.08.2019.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.