Acasă Local Gorj Bărbat găsit mort în apartament

Bărbat găsit mort în apartament

-

Un bărbat de 58 de ani din Târgu Jiu a fost găsit mort în apartamentul în care locuia. Pe corpul acestuia nu au fost identificate urme de violenţă.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, azi, prin apelul 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că prietenul său nu răspunde la ușa apartamentului în care locuiește, de câteva zile.
Cu ocazia cercetărilor efectuate de polițiști a fost identificat cadavrul unui bărbat, de 58 de ani, din municipiul Târgu Jiu, iar cu ocazia examinării vizuale a cadravului nu au fost identificate urme de violență pe corp, fiind transportat la SML Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.
În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.