10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj1,3 milioane de lei de la primărie pentru CS Pandurii

1,3 milioane de lei de la primărie pentru CS Pandurii

Președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, a anunțat că nu mai are niciun fel de resentimente față de primarul Marcel Romanescu.

Edilul municipiului Târgu Jiu declarase recent că Mihai Prunariu i-a trimis mesaje cu un conținut foarte dur, prin care primarul era jignit. Romanescu a amenințat că va face publice mesajele respective. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar în urma vizitei ministrului Tineretului și Sportului cei doi s-au împăcat. Urmează să fie emisă o nouă hotărâre de consiliu local pentru ștergerea unor penalități pentru Clubul Sportiv Pandurii. De asemenea, se va discuta și posibilitatea continuării colaborării între primărie și club, pentru subvenționarea consumului de apă.

Au alocat 1,3 milioane de lei

De altfel, municipalitatea a și alocat suma de 1,3 milioane de lei pentru refacerea cantinei și a bucătăriei de la hotelul Sport, precum și a centralei termice. Unitatea a fost afectată de lucrările la Stadionul Municipal. Mai trebuie reamenajată sala de fitness și câteva birouri. Primăria nu se poate apuca de lucrări pentru că nu este finalizat Stadionul Municipal. Potrivit lui Prunariu, edilul Marcel Romanescu s-a angajat că lucrările pe care trebuie să le execute primăria la hotel nu vor dura mai mult de trei luni.

„Sper că am găsit acum o cale de înțelegere. O să găsim soluțiile necesare pentru ca lucrurile să reintre pe făgașul normal. Este nevoie de acele investiții, reparații și la hotel și la terenurile de baschet. Sunt bunuri de care se folosesc până la urmă și cetățenii, copiii orașului și trebuie să le readucem la starea inițială“, a declarat Mihai Prunariu, președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS