Acasă Local Gorj Guvernul a decis încetarea mandatului pentru prefectul de Gorj, Ciprian Florescu

Guvernul a decis încetarea mandatului pentru prefectul de Gorj, Ciprian Florescu

-

Guvernul a adoptat în ședința de miercuri o Hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Gorj de către Ciprian Florescu. Acesta va ocupa un post de secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor. În locul lui Florescu urmează să fie numit prefect de Gorj, Cristi Rujan.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.