Acasă Local Gorj Serviciile medicale în Gorj sunt asigurate doar până în noiembrie

Serviciile medicale în Gorj sunt asigurate doar până în noiembrie

-

Casa de Asigurări de Sănătate Gorj are fondurile necesare pentru decontarea tuturor serviciilor medicale și a medicamentelor până la finalul lunii noiembrie.


În urma rectificării de buget au fost primiți banii pentru plata serviciilor prestate de unitățile medicale care au încheiate contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate Gorj.

Cătălin Șurlea, directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj, a declarat că au fost contractate servicii medicale, până la finalul anului prin încheierea de acte adiționale la contractele.
Există și câțiva furnizori noi de servicii medicale. Este vorba despre domeniile clinic, paraclinic și recuperarea sănătății.
Sumele sunt asigurate până în luna noiembrie, iar pentru luna decembrie vor fi alocate fonduri din bugetul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.