Acasă Local Gorj Pictori din trei țări, la Târgu Jiu

Pictori din trei țări, la Târgu Jiu

-

În cadrul Taberei internaționale de pictură „Bijuterii arhitecturale gorjene“, mai mulți copii din Târgu Jiu au participat la un atelier de pictură care a avut loc la Muzeul de Artă din Parcul Central. Ei au fost îndrumați de artista Klara Pădurean, din Târgu Mureș, participantă la Tabăra internațională de pictură de la Târgu Jiu, la care participă artiști din România, India și Republica Moldova.

„Dacă sunteți curioși cum a fost această experiență pentru copii și, mai ales, ce a rezultat, vă așteptăm mâine, 16 iulie 2019, de la ora 11.00, la Muzeul de Artă, unde va avea loc vernisajul tuturor lucrărilor realizate în tabără. Mulțumim echipei de la Biblioteca Județeană „Christian Tell” că ne-a sprijinit în realizarea acestui atelier. Tot marți, la Muzeul de Artă din Târgu Jiu, va avea loc vernisajul lucrărilor realizate în cadrul Taberei Internaționale de pictură ”Bijuterii arhitecturale gorjene”, organizată de Consiliul Județean Gorj, Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu”, Asociația Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România, cu sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Târgu Jiu“, potrivit unui comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....

Horoscop

Berbec S-ar putea să simţiţi o nelinişte, în urma unor evenimente din trecutul apropiat. Analizaţi bine situaţia, cereţi sfaturi celor apropiaţi, persoanelor...