Acasă Local Gorj Se execută marcaje rutiere pe DN 67, între Târgu Jiu și Motru

Se execută marcaje rutiere pe DN 67, între Târgu Jiu și Motru

-

Marcaje rutiere noi pe şoseaua de legătură dintre cele două municipii din județul Gorj. A fost demarat un program de refacere a marcajelor rutiere pe DN 67 în orașele Târgu Jiu și Motru. De acest lucru se ocupă Secția Târgu Jiu a Drumurilor Naționale

Tronsoanele pe care se lucrează sunt semnalizate în mod corespunzător. Conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza și să circule cu mare atenție.

„Pe DN 67, între Târgu Jiu și Motru, se aplică marcaje rutiere. Rugăm șoferii să circule cu atenție și să evite să calce pe marcajul proaspăt aplicat, în zona unde sunt puse conuri. Nu va dura foarte mult această activitate. Însă, este foarte importantă pentru a se putea circula în condiții de siguranță în trafic. Vom continua cu toate arterele naționale pe care le avem în administrare la nivelul județului Gorj și nu numai“, a declarat Ion Tudor, șeful Secției Târgu Jiu a Drumurilor Naționale.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...