Acasă Local Gorj Autoturism în flăcări, în centrul municipiului Târgu Jiu

Autoturism în flăcări, în centrul municipiului Târgu Jiu

-

Autoturism în flăcări la Târgu Jiu. O mașină a luat foc, dimineața acestei zile, în centrul municipiului Târgu Jiu. Autoturismul a ars într-o parcare din zona Prefecturii Gorj. Pompierii au fost solicitați de către proprietara mașinii, care a văzut fumul ieșind de sub capotă.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu. Pompierii militari au localizat și lichidat rapid incendiul. Cauza probabila a incendiului este un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. A ars compartimentul motor al autoturismului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...