Acasă Local Gorj A murit fostul șef al Secției Boli Infecțioase Spitalului Județean Târgu Jiu

A murit fostul șef al Secției Boli Infecțioase Spitalului Județean Târgu Jiu

-

A murit medicul Constantin Davidescu. Acesta era fostul șef al Secției Boli Infecțioase, din Spitalul Județean din Târgu Jiu. Tragedia a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Medicul avea 83 de ani și a lucrat peste 40 de ani în sistemul medical din județ. A condus și Policlinica din Târgu Jiu și a ocupat și un post de director în cadrul Direcției de Sănătate Publică Gorj. A fost unul dintre cei mai apreciați medici din Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...