(Video) BREAKING NEWS Gorj: Patru muncitori răniți, după ce traversa unui pod s-a prăbușit la Stoina. A fost activat Planul roșu de intervenție

Autori


UPDATE: Potrivit bilanţului final, patru persoane au fost rănite, dintre care un bărbat şi o femeie au fost prinși de traversa căzută. Pompierii militari au intervenit pentru extragerea acestora. Alţi doi barbati au suferit leziuni minore în urma accidentului.

Femeia care a suferit leziunile cele mai grave urmează sa fie preluata de elicopterul SMURD de pe stadionul din localitatea Stoina, unul dintre bărbaţi este transportat la spitalul din Târgu-Cărbuneşti, iar ceilalti doi bărbaţi la spitalul din Târgu-Jiu.


Pompierii gorjeni au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unei situatii de urgenţă generată de traversa a unui pod în lucru care a căzut în localitatea Stoina, satul Toiaga. Din primele informaţii în urma accidentului au rezultat patru victime. Două victime sunt rănite mai grav, între care o femeie de 40 de ani.


La faţa locului se deplasează doua autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi două ambulanţe din cadrul SAJ Gorj. La nivelul judeţului Gorj a fost activat planul roşu de intervenţie.

ITM Gorj a trimis o echipă la fața locului.


Comenteaza acum

Alte stiri

26 mai 2019

USR PLUS Dolj, reacții după exit poll (VIDEO)

  Adrian Claudiu Prisnel, deputat USR de Dolj: ”Este un rezultat bun, care arată că se formează o nouă clasă politică. Rezultatul este o victorie, iar acesta este doar începutul. Vor urma trei rânduri de alegeri, la finalul cărora Alianța

Sumarul ediției de luni, 27 mai 2019

Top