12.6 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Gorj: Un autocar cu 33 de copii la bord a luat foc

Gorj: Un autocar cu 33 de copii la bord a luat foc

-

ISU Gorj a fost solicitat să intervină în urmă cu puțin timp pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocar în care se aflau 33 de copii și patru adulți. Până la sosirea echipajelor ISU, incendiul care izbucnise la motorul autocarului a fost stins de către șofer și câțiva oameni, cu ajutorul extinctoarelor. Toți pasagerii s-au autoevacuat și nimeni nu a fost rănit. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire. Pasagerii se întorceau de la Straja și mergeau către București.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.