19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSpectacole şi voie bună de "Zilele Oraşului Rovinari"

Spectacole şi voie bună de „Zilele Oraşului Rovinari”

Începând de ieri, oraşul Rovinari este în plină sărbătoare. În perioada 15-21 iunie, primăria, alături de Consiliul Local Rovinari, Casa de Cultură şi Biblioteca Rovinari, organizează cea de-a XV-a ediţie a Zilelor Oraşului, iar programul manifestărilor cuprinde numeroase spectacole de muzică şi dans. Activităţile vor avea loc pe Bulevardul Minerilor, iar la Sala de Sport Rovinari se va desfăşura, pe parcursul întregii săptămâni, un campionat de tenis de câmp.

“Iată că, timp de o săptămână, manifestările prilejuite de Zilele Oraşului, care au început să fie marcate cu mulţi ani în urmă, vor aduce din nou voie bună pentru rovinărenii noştri. Ne aflăm deja la cea de-a XV-a ediţie, o ediţie cu invitaţi de seamă, care sunt sigur că îi vor încânta pe cetăţeni. Alături de apropiaţi, de familie şi chiar de prieteni din judeţ, se vor distra, vor uita de probleme, vor sta la o masă împreună, la un mic şi o bere, aşa cum le place românilor noştri, şi se vor bucura de evenimentele pregătite special pentru ei,” a declarat administratorul public al oraşului Rovinari, Constantin Podaru.

Sfârşitul de săptămână va aduce în faţa publicului nume cunoscute ale scenei muzicale româneşti. Sâmbătă, începând cu ora 19:00, copiii rovinăreni ai Şcolii Populare de Artă vor fi cei care vor deschide seara, cu un spectacol folcloric. Numărul lor va fi urmat de o reprezentaţie de dansuri moderne, pregătită de Clubul Copiilor Rovinari, de la 20:30. Începând cu ora 21:00, vor urca pe scenă formaţia Triton, Alina Eremia şi Denisa.
Duminică, de la 19:30, un alt spectacol folcloric, susţinut de tinerii de la Clubul Copiilor Rovinari, va deschide seria de momente artistice, urmat apoi de un spectacol muzical extraordinar susţinut de unii dintre cei mai cunoscuţi şi cei mai iubiţi interpreţi de muzică populară: Constantin Enceanu, Petrică Mîţu Stoian şi Niculina Stoican.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS