Acasă Local Gorj Gorj: Ionel Manțog a solicitat eliberarea condiţionată

Gorj: Ionel Manțog a solicitat eliberarea condiţionată

-

Ionel Manţog, ex-preşedinte al PDL Gorj
Ionel Manţog, ex-preşedinte al PDL Gorj

Fostul lider al PDL Gorj, Ionel Manțog, aflat în Penitenciarul Târgu Jiu, unde își execută pedeapsa în dosarul strămutaților de lux, a solicitat instanței eliberarea condiționată. Manțog este de aproape trei ani după gratii și a îndeplinit condițiile formale pentru a scăpa de detenție. Judecarea cererii este programată pe 1 aprilie, la Judecătoria Târgu Jiu. Fostul secretar de stat a fost condamnat de Instanța Supremă la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, în legătură cu modul în care i-a fost reconstruită vila de strămutat.


Editor: Oana Olaru

 

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.