22.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Aproximativ 40 de kilograme de metamfetamină, descoperite de poliţisti şi procurori la PTF Calafat 

(VIDEO) Aproximativ 40 de kilograme de metamfetamină, descoperite de poliţisti şi procurori la PTF Calafat 

-

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, au depistat într-un camion condus de un cetăţean bulgar aproximativ 40 de kilograme de metamfetamină.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – Sectorul Poliției de Frontieră Calafat, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat, pe 23 mai 2024, activitatea infracțională a unei persoane (cetățean străin), cercetată pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc“, potrivit IPJ Dolj.

Cetăţeanul bulgar a fost prins în flagrant delict de către polițiștii de frontieră la intrarea în țară, în timp ce ar fi deținut și transportat, pe ruta Bulgaria – Germania, aproximativ 40 de kilograme de metamfetamină (drog de mare risc), ascunse în capitonajul cabinei autocamionului pe care îl conducea.

Procurorii au dispus reținerea ceţăţeanului bulgar

La aceeași dată, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea persoanei (cetățean străin), cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

Astăzi, 24 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă a persoanei, pentru 30 de zile.

Citeşte şi: O nouă etapă de dezinsecție aeriană la Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Handbal (f) / S-a oficializat și antrenorul! Ovidiu Mihăilă...

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova a anunțat, în...

ȘTIRI GdS