12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Femeie din Craiova, reținută de polițiști. Este bănuită că a furat 23.000 de euro și mai multe bijuterii

(VIDEO) Femeie din Craiova, reținută de polițiști. Este bănuită că a furat 23.000 de euro și mai multe bijuterii

-

O femeie de 36 de ani, din municipiul Craiova, a fost reținută sâmbătă de polițiștii craioveni. Este bănuită că a furat aproximativ 23.000 de euro și mai multe bijuterii din casa unui bătrân.

„Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, o femeie de 36 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat“, potrivit IPJ Dolj.

Oamenii legii au fost sesizaţi, pe 4 ianuarie, de un bărbat, de 76 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de aproximativ 23.400 de euro și mai multe bijuterii.

Patru mandate de percheziţie domiciliară, puse în executare

„În urma activităților informativ-operative desfășurate, a fost identificată o femeie, de 36 de ani, din municipiul Craiova. Aceasta este bănuită că prin folosirea unei chei potrivite ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate. De aici, ar fi sustras banii și bijuteriile.

În dimineața zilei de 6 ianuarie, au fost puse în executare patru mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Craiova și comuna Cerăt. Cu această ocazie a fost găsită suma de 22.400 de euro și 1.143 de lei, dar și patru bijuterii din aur. Toate aceste bunuri au fost restituite persoanei vătămate“, mai precizează reprezentanţii IPJ Dolj.

Femeia a fost condusă la audieri

Femeia a fost condusă la audieri. În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reţinerea acesteia, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. A fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Citeşte şi: Un craiovean, prins când gonea cu 220 km/h pe Drumul Expres 12

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doljul, într-un top nedorit. Pe podium, la rata şomajului

Judeţul Dolj se află pe primele locuri din ţară...

ȘTIRI GdS