13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean arestat preventiv după ce şi-a ameninţat fosta iubită cu moartea

Doljean arestat preventiv după ce şi-a ameninţat fosta iubită cu moartea

Un doljean, de 35 de ani, a fost arestat preventiv, după ce s-a dus peste fosta iubită și a amenințat-o cu moartea.

Polițiștii Secției nr.13 Poliție Rurală Segarcea au fost sesizați, pe 4 septembrie, de o tânără de 27 de ani, din comuna Drănic, cu privire la faptul că, fostul concubin, de 35 de ani, din comuna Valea Stanciului, ar fi intrat fără drept în curtea locuinţei acesteia şi ar fi ameninţat-o cu moartea.

„La fața locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secției nr.13 Poliție Rurală Segarcea. Au fost găsiţi atât apelanta, cât şi bărbatul. S-a constatat faptul că bărbatul ar fi intrat fără drept în curtea fostei concubine, adresându-i acesteia ameninţări cu moartea.

Poliţiştii au întocmit formularul de evaluare a riscului. Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

De asemenea, cu ocazia intervenţiei la faţa locului, bărbatul ar fi adresat ameninţări şi la adresa unuia dintre poliţişti“, potrivit IPJ Dolj.

Cel în cauză a fost condus la audieri. În urma probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. A fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul zilei de 5 septembrie, persoana reţinută a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Segarcea. Aceasta a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Polițistul care a accidentat o femeie la Caracal consumase alcool, canabis și amfetamină

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS