20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPolițistul care a accidentat o femeie la Caracal consumase alcool, canabis și amfetamină

Polițistul care a accidentat o femeie la Caracal consumase alcool, canabis și amfetamină

Polițistul care marți a lovit cu mașină o femeie, la Caracal, consumase canabis și amfetamină, dar și alcool, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

Conform surselor citate, bărbatul care a provocat accidentul, în vârstă de 21 de ani, este polițist la Constanța.

Şoferul a susținut că la volan se afla o tânără

El se afla în mașină cu alți doi tineri, elevi ai Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, precum și cu o tânără de 24 de ani, au declarat sursele citate. De altfel, după ce a provocat accidentul, șoferul a susținut că la volan se afla tânăra de 24 de ani.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost verificat și cu aparatul drugtest. Acesta a indicat prezența a două substanțe psihoactive, conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că șoferul a ieșit pozitiv la canabis și amfetamină.

Până la ora transmiterii acestei știri, împotriva lui nu fusese luată nicio măsură. În continuare se fac audieri, potrivit reprezentanților Poliției Olt.

Accidentul s-a produs pe strada Vornicu Ureche din municipiul Caracal, unde o femeie de 33 de ani care treversa strada a fost acroșată de mașina condusă de polițist. Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat despre accident prin 112, marți dimineață, în jurul orei 5.50. Femeia accidentată, din comuna Brastavățu, județul Olt, a fost dusă la Spitalul municipal Caracal.

Citeşte şi: Un polițist beat şi drogat s-a urcat la volan și a lovit o femeie pe o stradă din Caracal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS