20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Tânăr depistat în trafic sub influența substanțelor psihoactive

Dolj: Tânăr depistat în trafic sub influența substanțelor psihoactive

Un tânăr depistat în trafic sub influența substanțelor psihoactive, s-a ales azi noapte cu un dosar penal întocmit de polițiștii craioveni.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat, azi noapte, un tânăr, de 23 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Târnava.

Acesta prezenta un comportament suspect, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța amfetamine.

Tânărul a fost condus la o unitate medical, în vederea prelevării de mostre biologice.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Depistat în trafic sub influenţa alcoolului şi cu permisul de conducere suspendat

Polițiștii din cadrul Secției nr.7 Rurală Plenița au depistat, aseară, un bărbat, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cătălin Bursaci.

La solicitarea organelor de poliție de a fi efectuată testarea cu aparatul etilotest, conducătorul auto, a refuzat testarea. El a refuzat și prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a stabilit faptul și că bărbatul, de 37 de ani, are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Citește și: Dolj: Depistat la volan fără permis, sub influența alcoolului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS